Жените во политиката: патот до политичките функции и влијанието на локално ново во Македонија

Оваа студија е резултат на проектот спроведен од страна на РЕАКТОР – Истражување во акција во текот на 2014 и 2015 година, во соработка со Националниот демократски институт (НДИ) и финансиран од Амбасадата на Франција во Скопје. Главната цел на...